Badrumsrenovering i Göteborg

Vi åtar oss hela projektet

Att renovera badrummet är i princip alltid ett omfattande och jämförelsevis dyrt projekt. Därför är det extra viktigt att välja en trygg samarbetspartner. Vi har omfattande erfarenhet och alla de behörigheter som krävs för att genomföra våtrumsrenoveringar på ett professionellt och tryggt sätt.

En stor fördel med att välja oss är att vi tar hand om hela projektledningen från start till mål. Vi erbjuder inte uteslutande våtrumsarbete utan tar ansvar för hela ditt projekt från dag ett fram till slutbesiktning. Du får fullständiga garantier på renoveringsarbetet och behöver bara vända dig till en och samma leverantör för hela ditt badrumsprojekt.

Budget och tidsramar

Ett vanligt problem vid renovering av kök eller badrum är förseningar, som kan ställa till stora problem för kunden. För dig som bara har ett badrum krävs alternativa boendelösningar, men även oavsett rent praktiska problem är det besvärligt att inte ha full tillgång till sin bostad på grund av ett byggprojekt. Därför är det viktigt med en leverantör som håller sig inom angivna tidsramar.

Detsamma gäller naturligtvis budgeten – skenande kostnader är det sista du vill vara med om när du ska renovera badrum. Därför är det viktigt att vara överens på förhand om hur mycket renoveringen får kosta. Våra erfarna hantverkare arbetar dessutom effektivt både vad gäller tid och kostnad, så att du får det badrum du önskar dig till rätt pris.

Vi hjälper dig att designa badrummet

Är du osäker på hur du vill designa badrummet, eller vilka material och produkter som är de bästa valen med din budget som utgångspunkt? Prata med oss för professionell hjälp! Vi hjälper dig att hitta rätt och förverkliga dina idéer, med fokus på kvalitet och utseende.

Att vi hjälpt till med designen innebär även andra fördelar i form av planering och effektivitet. Projektet flyter smidigare då det blir enklare för oss att planera hantverkarnas insatser.

Så här går det till

Det första steget när du kontaktat oss är ett hembesök där vi lyssnar på dina tankar och idéer, tar mått och planerar projektet. När du bestämt dig och vi kommit överens om en tidsram påbörjas arbetet med rivning och bortforsling av gamla ytskikt och material som inte ska återanvändas.

Nästa steg är att det nya materialet anländer och att våra hantverkare påbörjar och fullföljer arbetet. Hur lång tid det tar beror på arbetets omfattning i form av materialval och badrummets storlek. Slutligen besiktar vi och följer upp arbetet tillsammans för att se till att allt är genomfört enligt plan.

Tänk på det här

Några detaljer är viktiga att tänka på redan på planeringsstadiet, exempelvis:

  • Behöver du tillstånd från t.ex. bostadsrättsföreningen för att renovera badrummet?
  • Hur mycket får badrumsrenoveringen kosta?
  • När vill du att projektet ska påbörjas och avslutas?
  • Behövs särskilda arbetsinsatser, såsom flytt av golvbrunn, blandare, varmvattenberedare, ventilation etc.?
  • Är badrummets befintliga ventilation tillräcklig?
  • Vill du stå för material som kakel, klinker och badrumsprodukter själv eller vill du att vi inkluderar det i offerten?
Badrumsrenovering för dig som söker det allra bästa!