Om oss

Vi är specialiserade på badrum och kök. Vi tar ansvaret för kompletta renoveringsprojekt, inklusive projektledning eventuella underleverantörer och allt annat som behövs för att ta projektet från start till mål. Som kund hos oss behöver du bara specificera dina behov så tar vi hand om resten.

Självfallet har både våra egna hantverkare och våra underentreprenörer alla de behörigheter som krävs för ett våtrumsprojekt. Vi är också försäkrade fullt ut om olyckan skulle vara framme. Kort sagt kan du känna dig helt trygg med oss  som totalentreprenör när du ska renovera badrummet.

Som privatperson ska du naturligtvis dra nytta av ROT-avdraget, som resulterar i en betydande skatterabatt på arbetskostnaden – särskilt när det gäller större projekt som badrumsrenoveringar. Avdraget, i kombination med vår omfattande erfarenhet och effektivitet, borgar för prisvärda lösningar av högsta tänkbara kvalitet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om företaget eller vill ha referenser från några av våra tidigare badrumsprojekt.

Badrumsrenovering för dig som söker det allra bästa!